miércoles, 22 de octubre de 2008

AND THE MONEY IS....

Com era d'esperar, teniem que parlar de diners.
La cuota per al sopar, discomòbil i barra lliure és de 50€
El nº de compte per a fer l'ingrés és el seguent:
BANCAIXA: 2077 0189 00 1100692612
Al fer el ingrés, que vos posen el nom complet per a tindre una relació de pagaments. No espereu al últim moment, si al final no puguereu vindre, tornariem els diners (avisant en temps suficient)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola! Soc Raul Espert Tortajada i en va ser imposible acudir al sopar del reencontre per estar fora de València. M´agradaria retrobarme amb molts de vosaltres amb els que vaig compartir tantes coses si hí-ha un altre sopar proximament. Visc a València i el meu mòbil es 626539063. Records per a tots!

Anónimo dijo...

EL SOPAR DEL DIVENDRES HA SIGUT UN ESDEVENIMENT INOBLIDABLE. JO HO VAIG PASSAR MOLT BÉ I CREC QUE LA RESTA DE LA GENT TAMBÉ. SEMPRE ÉS BO RECORDAR TEMPS PASSATS I COMENTAR COSES QUE ENCARA QUE LES HAVIEN VISCUT LES TENIEM EN EL MÉS PROFUND DEL RECORD. ARA, SOU MOLT VALENTS I VALENTES, MIRA QUE GITAR-SE A LES 6:30 DEL MATÍ. A LA PRÒXIMA NO VAIG A POSAR-ME TACONS I AIXÍ AGUANTARÉ FINS AL FINAL.ESTIC MOLT CONTENTA D´HAVER ANAT AL SOPAR I CLAR M´APUNTE A TOTS ELS QUE FEM MÉS ENDAVANT. HEM DE PROCURAR QUE VINGA ENCARA MÉS GENT.
AGUSTÍ, ERES MOLT GRAN.
NÚRIA HERVÀS MACHÍ.
* AH! M´HA PAREGUT MOLT BONA IDEA EL DEIXAR LES NOSTRES DADES AL CORREU I AIXÍ ESTAR LOCALITZABLES.
NÚRIA HERVÀS MACHÍ